woensdag 11 april 2012

Scooter review 4 : Starry CityCAT 1 jaar in gebruik

Hallo,

Deze blog revieuw gaat over de Starry CityCAT. Dit scooter slot hebben we een jaar geleden gebruikt om intensief te gaan testen. We hebben de Starry CityCAT de afgelopen winter geregeld om onze test scooter gehad. De scooter en het slot hebben we beide nog steeds!

We hebben de scooter geregeld op drukke plaatsen geparkeerd, waar geadviseerd wordt je scooter of brommer goed op slot te zetten. Het inbrekersgilde heeft het nog niet aangedurfd onze scooter met Starry CityCAT te stelen. Dit zegt natuurlijk niet zo heel veel, het kan ook geluk zijn, maar onze scooter is ieder geval geen makkelijke prooi geweest voor het inbrekers gilde.

We hebben het scooterslot op de volgende punten gecontroleerd:

 • Soepelheid, sleutel gat.
  Het sleutel gat van de Starry CityCAT ziet er nog goed uit. De sleutel gaat er soepel in en we merken geen verschil met toen we het slot net hebben aangeschaft.
 • Gemak van het op slot doen en weer openmaken.
  Het slot gaat nog eenvoudig open en dicht. Het kost ons niet meer moeite als voorheen. Ook is er niet teveel spelling in het slot. Het sluiten en openen voelt nog stabiel en stevig aan.
 • Slijtage
  Buiten wat kleine gebruikers sporen op het slot, is er geen buitensporige slijtage waargenomen. Ten overvloede, geen roest of roestplekken.
  Het stoffen omhelsel is niet geheel meer schoon, omdat het ook vaak in de regen buiten heeft gestaan. Het stoffen omhulsel van het slot is nog niet beschadigd.
Kortom we zijn nog steeds tevreden over de Starry CityCAT. Tot de volgende review

Geen opmerkingen:

Een reactie posten